Deelnemers aan onderzoek gezocht

 

Voor een onderzoek over psychische aandoeningen en verslaving horen we graag ervaringen van cliënten uit de ggz en de verslavingszorg. Ben je cliënt (geweest)? Doe dan mee aan dit onderzoek en vul de vragenlijst in!

 

Mark Bench brengt in opdracht van kenniscentrum Phrenos en Verslavingskunde Nederland de stand van zaken in kaart over preventie, beschikbare zorg en goede voorbeelden voor het voorkomen en de behandeling van cliënten met een verslaving én psychische aandoeningen. Het is de eerste stap in het ontwikkelen van direct toepasbare handreikingen voor professionals over verslaving én psychische aandoeningen.

 

Ben je cliënt (geweest) bij de GGZ en/of de verslavingszorg en wil je je ervaringen met ons delen? Dan zoeken wij jou!

 

Het maakt niet uit of je alleen behandeling/begeleiding hebt (gehad) voor psychische klachten, of alleen voor verslaving of voor allebei: Alle ervaringen en meningen zijn belangrijk en welkom.

 

Het maakt niet uit waar of hoe lang je in behandeling/begeleiding bent, of bent geweest.

 

Vul via deze link de vragenlijst in (uiterlijk tot 29 januari) en help zo mee aan de verbetering van preventie, behandeling en zorg voor cliënten met een psychische aandoening en een verslaving. Invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten.

 

Onder de invullers verloten wij 100 cadeaubonnen (bol.com, ter waarde van 15 euro).

 

Alvast heel hartelijk dank! Suzan Oudejans & Masha Spits (Mark Bench).

 

Heb je vragen?

Neem contact op masha.spits@markbench.nl

 

Scroll to top