Mark Bench is helder over uitkomst en resultaat van psychosociale zorg. We helpen organisaties bij het verbeteren van uitkomsten door ze te ondersteunen bij feedback en het leren daarvan en met praktische ondersteuning bij de uitvoering van onderzoek over de zorgverlening. Voorop bij ons staat toegankelijkheid en transparantie. Dat betekent heldere taal over onderzoek, methodologie, vragenlijsten en statistiek. Binnen de psychosociale zorg is dat een grote uitdaging, omdat het gaat om menselijke maten en ervaringen. Intuïtief laten die zich niet zo makkelijk vangen in logica en getal. Die vertaalslag maken, naar onderwijs, advies, training en onderzoeksresultaten, dát vinden wij ontzettend leuk. Ons boek Snel succes met ROM en de pagina over ROM op Psychiatrienet, over uitkomsten in de geestelijke gezondheidszorg, is daar een sprekend voorbeeld van.

 

Onze specialisatie is de geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg, maar ook als het gaat om uitkomsten in het sociaal domein en de forensische sector kunt u bij ons terecht. We houden van praktijk- en wetenschappelijk gerichte onderzoeksprojecten, zowel kwantitatief als kwalitatief en zowel kort-als langerdurend. U kunt bij terecht voor onderwijs, presentaties en trainingen. Tevens faciliteert Mark Bench bijeenkomsten graag en goed.

Mark Bench wordt geleid door Suzan Oudejans en Masha Spits, en is daarmee verzekerd van wetenschappelijke scherpte, praktische toepassingen, positief realisme en veel gezelligheid. We onderhouden korte lijnen met klanten, samenwerkingspartners, en geïnteresseerden.

Scroll naar boven