Werksessie ‘Sturen op uitkomsten’ bij NYNKE/GGZ Noord

 

Hoe kunnen we uitkomsten inzetten om meer inzicht te krijgen in de resultaten van onze behandelingen, en deze te verbeteren? Mark Bench en InfinitCare begeleidden een werksessie waarin het team van NYNKE |GGZ Noord met deze vragen aan de slag gingen.

 

NYNKE| GGZ Noord is een aanbieder van specialistische GGZ en Jeugdzorg in Friesland. Aan bod kwamen praktische en technische punten, zoals de werking het uitkomsten portaal, keuze van de juiste vragenlijst en afnamemomenten, maar ook kwam aan bod hoe je cliënten informeert over het meten van uitkomsten en hoe professionals van uitkomsten kunnen leren in een veilige omgeving.

 

Olaf van der Heide (Directeur NYNKE/GGZ Noord): “De workshop was leerzaam en inspirerend mede omdat het team een aantal praktische handvatten kreeg aangeboden om het gesprek over de uitkomsten van de vragenlijst samen met de cliënt goed te bespreken. Het was eveneens een mooie gelegenheid om in teamverband met elkaar verder in gesprek te gaan over het sturen op uitkomsten en outcome based behandelen. We gaan hiermee verder in een van onze thema bijeenkomsten in het 3e kwartaal.”

 

Meet weten over leren van uitkomsten? Neem contact op met Suzan Oudejans

Scroll naar boven